2018 yılında 15 Temmuz ve Çanakkale Şehitlerini Anma Türkiye Muaythai Şampiyonasında Sporcum Yakub Alperen Kaysi Türkiye 3.sü olmuştu. Sporcumla beraber MHP Liderimiz Genel Başkanımız Dr. Sn. Devlet Bahçeli beyimizi ziyaret etmiştik.

Sporcum 4 yılda sayısız Ankara Şampiyonluğu,

4 kez KickBoks Türkiye Şampiyonluğu,

Wushu Balkan Şampiyonluğu, EMF Muaythai Açık Avrupa Kupası Şampiyonluğu, Taekwondo Türkiye 8.liği, Taekwondo Avrupa Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmesi 6.lığı, Taekwondo WT Başkanlık Kupası 6.lığı, Taekwondo Turkish Open 6.lığı, ve 12-15 Mayıs 2022 7. Uluslararası Turkısh Open KİCKBOKS DÜNYA KUPASI ŞAMPİYONU oldu.

2018' de Genel Merkezde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyimizle çekindiğimiz fotoğrafımızı Çorum'da halıya dokutarak, bu günün anısına Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü başkanı ve Kulüp Antrenörü olarak Şampiyon sporcum Yakub Alperen Kaysi ile 27 Mayıs Ülkücü Şehitlerimizin anısına takdim ettik.

MHP Liderimiz Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyimiz Size ve Spor Kulübüne herzaman destek olacağız dedi. Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı  çok teşekkür ediyoruz. Rabbim sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin İnşAllah dedi.

Editör: Haber Merkezi