05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Mourinho, Fenerbahçe yönetimini topa tuttu

Mourinho, Fenerbahçe yönetimini topa tuttu

Mourinho’dan Fenerbahçe yönetimine Benfica maçı öncesi sert çıkış! Şampiyonlar Ligi için yeterli çaba gösterilmediğini söyledi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasına kalabilmek için dev mücadelede Benfica’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Portekiz basınına açıklamalarda bulunan teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli yönetimi sert sözlerle eleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, kulübün Avrupa arenasında başarı için gerekli adımları atmadığını söyledi.

"Ekstra Çaba Gösterilmedi"

Mourinho, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Kerem Aktürkoğlu’nun transferini düşünmüyorum. Ancak açıkça söylemek gerekirse, kulübün bu iki Benfica maçı için bana daha fazla imkan sunmak adına ekstra bir gayret ortaya koyduğunu düşünmüyorum. Eğer Şampiyonlar Ligi gerçekten kulübüm için hayati önemde olsaydı, Feyenoord ile Benfica arasındaki süreçte bazı adımlar atılırdı. Şimdi yine Feyenoord karşısına çıkan aynı oyuncularla sahada olacağız.”

Avrupa İçin Kritik Süreç

Portekizli hoca, sözlerini şu şekilde tamamladı:
“Bu iş bittiğinde ister Avrupa Ligi ister Şampiyonlar Ligi olsun, UEFA listesi için kesin zaman dilimi olacak. O zamana kadar bir şey olur mu, açıkçası ben de bilmiyorum.”

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *