TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da başkan Murat Sancak, yaptığı Ömer Şişmanoğlu transferine gelen tepkiler üzerine istifa ettiğini açıkladı.

Geçen sezon BB Erzurumspor formasıyla Süper Lig’e çıkma sevinci yaşayan Şişmanoğlu, sosyal medyada yayınladığı bir videoda “Adana ağlama” ifadelerini kullandığı için Adana Demirspor taraftarlarının tepkisini toplamıştı. Şişmanoğlu özür diledi ancak tepkiler dinmedi. 

Bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, resmi sitede anket düzenleneceğini ve sonucun ‘istenmiyor’ çıkması halinde transferi iptal ederek Ömer Şişmanoğlu’nun maddi zararını karşılayacağını açıkladı. Sancak sonra da aynen şu mesajları verdi:

- Evet çok değerli ADS Taraftarları,ben yönetilmem,yönetirim demiştim,çok sevmeme,saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil,kulübü aldığım gibi devredecem,söz verdiğim her yıl yapmam gereken bağışlarıda yapacam.hakkınızı helal edin,ben ediyorum,Allah a emanet olun.

- Yarın başkan vekili atıyacam kongreye götürecek,burdan Adanalı işadamlarına sesleniyorum ads ye sahip çıkın,yeni yönetim oluşana kadar yetkiyi devredeceğim kişi yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir.
 

Editör: Haber Merkezi