Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün Antalya'da düzenlediği basın toplantısında Galatasaray'a yönelik eleştirilerde ve suçlamalarda bulunmuştu. Koç'a Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz cevap verdi. Cengiz, "Çok üzgünüm. Ali Koç'un konuşmasının bazı bölümlerini dinledim. Söylediklerini kendisine yakıştıramadım" dedi.

Cengiz şöyle konuştu:

"Play Off uygulamasının olduğu sezonla ilgili olarak ben oyun oynanırken kural değişmez demişim. Play off çıkarıldı dedim. Ya yanılıyorsunuz, ya yalan söylüyorsunuz dedi benim için. Bu sözcüğü bir kulüp başkanına yakıştıramadım. Oysa oyun oynanırken kural değişikliği yapıldığı federasyonda belgeli. Bu kuralı değiştiren federasyon ve yayıncı kuruluştu.Oyun oynanırken kural değişikliği yapılmasını neden savunuyorsunuz? Sizi rahatsız eden ne?

Biz menajerlere 10 bin euro ödemişiz. Ben de şaşırdım bunu duyunca. Ben geldiğimden beri biz menajerlere 13 milyon euro ödedik. TFF'de yazılıp yazılmaması beni ilgilendirmiyor. Kim inanır benim 10 bin euro ödediğime. Bonservisin içine gömüyorlar, vergi kaçırıyorlar gibi akla gelmeyen şeytanlıkları düşünen zihniyetleri kınıyorum.

Siyasetin sporda kullanılmasına şiddetle karşıyım. Fetö bittikten sonra kim kaç kere şampiyon olmuş, bakalım."

Editör: Haber Merkezi