Galatasaray Kulübü ile GSYİAD arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Buna göre 118 kombine alan GSYİAD, kulübe 2 milyon lira ödeyecek. 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Cengiz, bu sırada öksürünce koronavirüsü olmadığını belirterek, "Durun, öksürdüm ama kaçmanıza gerek yok" diye espri yaptı.

Cengiz, "Cesaret, korku ve panik bulaşıcıdır. Nüfusumuz 80 milyon, bir kişide koronavirüs çıktı diye raflar boşaldı. Bu virüs bizim yaşımızdakilere vuruyormuş. Bizi sevmeyenler sevinsin.  Tabi ki çocuklara gelmesin, bizim ömrümüzden alsın gençlere versin" ifadelerini kullandı.

Arda Turan ile ilgili bir soruya "Bu konuyu artık konuşmaktan yana değilim. Bize hizmet vermiş biri. Günü geldiğinde tabi ki konuşulur ama şu an gündemimizde değil" cevabını veren Cengiz, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da "Beşiktaş değerli bir rakibimiz.  Ahmet Nur Çebi sevdiğim bir isim. Hiçbir sorun yok. Başkanlar camialarına karşı sorumludur. Ben şaşırdım, maçı erteleyelim seyircisiz oynansın vs. Tek bir maç mı iptal olsun? Bir şey olmaz, biz önlemimizi en iyi şekilde alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi