Alanyaspor'da 4 sezon geçirdikten sonra sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Demokratik Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala, Alanya'dan ayrılmadan önce transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

N'Skala şu ifadeleri kullandı:

- Türkiye'de ilk zamanlarımda ilk Alanyaspor-Beşiktaş maçını izledim. O gün stadyumdaki taraftarların muhteşem olduğunu gördüm. Aklımda daha çok çalışıp bu tarz büyük takımlarda oynamak gibi bir fikir oluştu.

- Alanyaspor'da önceki sezon Sergen Yalçın'la çalışmıştım. Bana çok şeyler kattı. Bu nedenle şimdi benim için takıma katılıp, antrenmanlara başlamak daha kolay. Yetenekli bir oyuncu ve antrenör. Bana çok şey öğretti ve gelecek sezonda da bana daha çok şeyler öğretebileceğini düşünüyorum. Onunla memnuniyetle tekrar çalışacağım. 

- Welinton ve Cisse de gelirse benim için keyifli olur çünkü aramız çok iyi. Sahada ve dışarıda da aynı şekilde. Çok fazla bu konu ile ilgili konuşamadık çünkü sanırım herkesin tatile ihtiyacı vardı. Çok maç oldu, bir de salgın. Onlar için ailelerine gitmek ilk seçenekti. Ama geleceklerini umuyorum. Onları seviyorum. Beşiktaş Kulübü'ne büyük katkı sağlayabilecekler. Bakalım göreceğiz, bu benim kararım değil, umarım gelirler.

- Teknik direktörümüz Erol Bulut, Fenerbahçe'ye giderken benim de kendisiyle gelmemi istedi. Ama ben kararımı verdim ve bundan da çok memnunum. Ona karşı İstanbul'da oynamak için sabırsızlanıyorum. 

Editör: Haber Merkezi