Beşiktaşlı Kevin NKoudou, bugünkü antrenmandan önce gazetecilerin sorularını yanıtlarken, eski teknik direktörü Abdullah Avcı ile Sergen Yalçın arasındaki farkla ilgili de yorum yaptı.

Siyah beyazlı oyuncunun açıklamasından öne çıkan bölümler şöyle:

- Trabzonspor’a karşı iyi bir futbol oynadık, takım halinde çok iyi bir performans ortaya koyduk.  Ancak futbol çok acımasız. Son anlarda bir gol yedik ve 2 puan bıraktık. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum. 

-Maç kazanmak için gol atmalısınız. Gol atarken de iyi bir takım savunması yapmak zorundasınız. İyi takım savunması yapmadığınız ve her maçta gol yediğiniz zaman geriye düşen ve kovalamak zorunda kalan takım oluyorsunuz. Bu mental olarak ve fiziksel olarak yorucu olabiliyor, bu çok önemli. 

- Oyunun üçüncü bölgesinde de yakaladığınız fırsatları gole çevirmeniz gerekiyor. Özellikle takım savunması anlamında daha sağlam olmalıyız ki, bu pozisyona düşmeyelim. Maçın başında bir gol yiyorsunuz ve sonrasında daha çok efor sarf ediyorsunuz. Takım savunmasında daha sağlam durursak, bu durumlara düşmeyiz.

- Acele edip yukarıya doğru uzun hedefler koyacak durumda değiliz. İlk olarak Alanyaspor maçından 3 puan almak zorundayız. Yukarıya bakmak ve yarışın içinde kalabilmek için adım adım ilerlememiz gerekiyor.

- Sergen hoca ile Abdullah hocanın oyun vizyonu daha farklı. Sergen hoca, Beşiktaş için yaşayan bir efsane. Bunu hepimiz biliyoruz. Farklı bir oyun aklı ve zekası var. Bu seviyede oynamanın he olduğunu, bu seviyedeki oyuncu grubundan nelerin beklendiğini çok iyi biliyor ve bize de bu doğrultuda tavsiyeler veriyor. Onunla çalışmak çok keyifli. 

-  Marsilya günlerinden bu zamana kadar uzun bir dönem geçti. Arada zor bir periyot geçirdim. Oyun ritmini bir türlü yakalayamamıştım, burada bunu yakaladım. Takıma yapacağım büyük katkılar var. Çok çalışıyorum. Gol sayımı ve yaptığım asistlerin sayısını artırırsam, takıma katkım da otomatik olarak yukarıya doğru çıkacaktır.