Almış olduğu kötü sonuçlar sonrasında Ersun Yanal ile yollarını ayıran Antalyaspor takımında en son haberler kapsamında yeni hoca futbolcu Nuri Şahin oldu. Ancak yaşanan bu gelişme birçok farklı tartışmayı da beraberinde getirdi. 

İlk Antrenmanını Yaptı

Haber365 sitesinde yer alan en son gelişmeye göre Nuri Şahin Antalyaspor takımının yeni teknik patronu olarak görevine başladı. Uzun yıllar Almanya'da top koşturduktan sonra Antalyaspor takımının formasını giyen başarılı isim, Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından onun koltuğuna oturmuştu. Şahin, dün yapılan maç antrenmanında yer aldı. 

Teknik sorumlu sıfatına sahip olan genç isim şunları söyledi; uzun bir dönemden beri bu güzel takımın başarısı için çalışıyorum. 33 yaşında birisi olarak takımın teknik patronluk görevini üstlenmek benim adıma çok büyük bir mutluluk demek. Aynı zamanda bunun birden fazla sorumluluğu da beraberinde getirmiş olduğunu unutmamak lazım. Bu yüzden daha çok çalışmak gerekiyor.

Ben sorumluluk almakla beraber takımın ileriye gideceğini biliyor  ve buna da yürekten de inanıyorum. Birlikte hareket etmemiz halinde başarı da beraberinde kesinlikle gelecektir. Sevinçlerimiz ve hüzünlerimiz bundan sonra beraber olacaktır. Bana çok büyük bir destek veren yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ederim, dedi. 

Birçok Tartışma Ortaya Çıktı

Haber kapsamındaki bu önemli gelişme birden fazla tepkiyi ve aynı zamanda tartışmayı da beraberinde getirmiş durumda. Buna göre birçok kişi, Nuri'nin teknik direktörlük yapabilecek yeterliliğe hiçbir şekilde sahip olmadığını düşünüyor. Bunun nedenlerinden ilki olarak 33 yaşında olması gösteriliyor. Bunun yanı sıra hocalık için gerekli olan donanım, eğitim ve diplomaların bulunmaması da sebeplerin arasında dikkat çekmekte. 

Daha önce Almanya'da birçok takımda forma giyen Nuri Şahin, aynı zamanda Harward Üniversitesi içinde verilmiş olan bir programa da dahil olmuştu. Ancak lisans ve hocalık için herhangi bir eğitim almış olmaması kafalarda birden çok soru işaretinin ortaya çıkmasına neden oldu. Haber365 sitesindeki bu gelişme sonrasında özellikle takımın milli aradan sonra çıkacağı ilk karşılaşmada yeni hocası ile nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu.