Okan Kocuk kimdir? Bugün Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanan maçta Sarı Kırmızılı ekibin kalesini koruyan ancak yediği gollerden sonra çokça tartışılan isim. Özellikle üçüncü golden önce topu elinden çıkarmayışı da gole sebebiyet verdiği yönünde. Peki Okan Kocuk kimdir?

Okan Kocuk kimdir?

Okan Kocuk kimdir? Galatasaray'ın Muslera'nın ardından ikinci kaleci olarak Bursaspor'dan transfer ettiği Okan Kocuk, ayaklarına kadar gelen fırsatı değerlendiremedi. İkinci ve üçüncü gol öncesinde yaptığı hatalarıyla dikkat çeken Okan Kocuk, sosyal medya üzerinde de en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Peki Okan Kocuk kimdir? 

Bursaspor alt yapısında yetişen Okan Kocuk, kiralık olarak İstanbulspor ve Bandırmaspor'da forma giymiştir. 1995 yılında doğan Kocuk, Bursaspor'da gösterdiği başarılı grafiğin ardından Galatasaray'a geçtiğimiz yıl transfer olmuştu. 1.91 boyunda olan kaleci bugün Galatasaray'ın Gaziantep FK karşısındaki maçta yaptığı hatalarla dikkati çeken ismi oldu. Sarı Kırmızılılar 3-1 öne geçtiği karşılaşmada son dakikalarda yapılan münferit hatalar nedeniyle 1 puana razı oldu. Sarı kırmızılıların bugün bıraktığı 2  puan belki de şampiyonluğun kaçmasına neden yarattı.

Editör: Haber Merkezi