Galatasaray’ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, milli takımda yaşadığı sakatlığın ardından tedavi altına alınmıştı. Sarı-kırmızılı camianın merak ettiği soru “Osimhen Frankfurt maçına yetişecek mi?” oldu. Teknik direktör Okan Buruk, bu ihtimale karşı B planını devreye aldı.
Barış Alper hazır bekliyor
Süper Lig’de Eyüpspor’u mağlup ederek 5’te 5 yapan Galatasaray, gözünü Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Buruk, Osimhen’in oynayamaması ihtimaline karşı Barış Alper Yılmaz’ı ilk 11’e hazırlıyor. Eyüpspor maçında gol atan Mauro Icardi ise tam olarak hazır olmadığı için Frankfurt karşısında oyuna ikinci yarıda girebilir.
Okan Buruk’tan direktif
Deneyimli teknik adamın, Barış Alper’e “Hazır ol” mesajı verdiği öğrenildi. Osimhen’in tedavisi ise yoğun şekilde sürüyor. Karar, maç günü yapılacak son kontrollerden sonra netleşecek.
