Beşiktaş'ta bir yıl kiralık oynayan ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal, Cezayir Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu.

Ghezzal, şu ifadeleri kullandı:

-  Şampiyonluklar kazanmak güzel. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak benim için büyük bir onur. Allah'a şükür. Çok çalıştım. Şampiyonluğu kazanmak için elimden geleni yaptım. Şu ana kadar işler istediğim gibi gidiyor. Milli Takım'a döndüğüm için mutluyum. İyi bir sezon geçirdim. Ancak Milli Takım'da sürekli olabilmem için istikrar gerekiyor. 

- Şampiyonluklar kazanmak güzel. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak benim için büyük bir onur. Allah'a şükür. Çok çalıştım. Şampiyonluğu kazanmak için elimden geleni yaptım. Şu ana kadar işler istediğim gibi gidiyor. Milli Takım'a döndüğüm için mutluyum. İyi bir sezon geçirdim. Ancak Milli Takım'da sürekli olabilmem için istikrar gerekiyor. 

- Beşiktaş'ta kesin kalıyorum diyemem çünkü daha Leicester City ile devam eden sözleşmem var ve kulüpler henüz anlaşmadı. Ben kulüplerin anlaşmalarını istiyorum. İstikrara ihtiyacım var ve Beşiktaş'ta kalmak istiyorum.     
 

Editör: Haber Merkezi