Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un takımın genel durumuyla ilgili hem Damien Comolli'den, hem de Ersun Yanal'dan rapor istediği ortaya çıktı

"HİÇ İYİ DEĞİLİM" DEMİŞTİ

Sarı lacivertlilerde takımın sergilediği futbolu beğenmediği belirtilen başkan Ali Koç'un hem sportif direktör Damien Comolli'den hem de teknik direktör Ersun Yanal'dan ayrı ayrı rapor istediği öğrenildi. Ali Koç, Yeni Malatyaspor maçından sonra kendisine yöneltilen bir soruya "Hiç iyi değilim" yanıtını vererek memnun olmadığını vurgulamıştı.

DAHA CESUR OYNAMALIYIZ

Sportif direktör Comolli'nin henüz raporunu yazmadığı, ancak takımın daha cesur oynaması gerektiğini sözlü olarak ilettiği iddia edildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ise özellikle forvetteki sakatlıklardan yakındığını, golsüzlüğü de buna bağladığı belirtildi. Raporların önümüzdeki hafta başkan Ali Koç'a iletileceği ileri sürüldü.

SAKATKEN SARARMIŞ!

Kanarya'da sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Max Kruse'yi dünkü idmanda görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kruse, sakat olduğu sırada sarıya boyattığı saçlarıyla dikkatleri çekti. Alman futbolcunun sakatlığının tamamen geçtiği, İzmir ekibi Göztepe ile yapılacak lig maçında formasını giyebileceği belirtildi.

BİR RUMEN GOLCÜ DE FENERBAHÇE'YE

Gol yollarında yeteri kadar etkili olamayan ve devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Rumen forvet George Puscas'ı gözüne kestirdi.  İngiltere'de Championship ekiplerinden Reading forması giyen Puscas'ın kiralanması için teklif yapıldığı iddia edildi. 23 yaşındaki futbolcunun kiralanmasına sıcak bakmayan İngiliz yöneticilerin ise bonservisi için 10 milyon euro talep ettikleri bildirildi. Daha önce de Galatasaray sezon başında Brighton takımından Rumen golcü Andone'yi kiralamıştı. 

Editör: Haber Merkezi