Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki programda Galatasaray-Trabzonspor maçını yorumlarken çarpıcı ifadeler kullandı.

Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştiren Dilmen, "Penaltının yorumunu yapmayacağım! Maçta hakem yok! Kırmızı kartı hakem görmüyor, penaltıyı hakem görmüyor! İki pozisyon var, ikisini de VAR hakemi görüyor. Ali Palabıyık iyi maç yönetiyor. Bu yıl kara bir yıl. Türk hakemliğinin kara yılı” dedi.

TFF'nin Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na verdiği cezanın az olduğunu da belirten Dilmen, "Benim kızım avukatlık okuyor. Böyle avukat olacaksan okuma kızım, buradan söylüyorum. Bu ceza iyilik değildir, kötülüktür. Ahmet (Ağaoğlu) Bey üzerinden Trabzonspor’a kötülük ediyorsunuz. Buna karar veren hukukçular nasıl bir vicdan sahibi, evlerine nasıl giriyorlar?” ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera’nın eksikliğinin Galatasaray’ı derinden yaraladığını vurgulayan Dilmen, “Galatasaray, pandemi arasından sonra mental anlamda düşüşe geçti. Tutan ve atanlar gitti. Fernando Muslera olsa zaten, 1 puan cepte çıkıyorsun, böyle bir kaleci” dedi.