Dilmen'in Fenerbahçe -Antalyaspor maçının ilk yarı değerlendirmesi şöyle:

- Fenerbahçe maçı tek kaleye çevirdi. Ancak tek kale maç oranında gol pozisyonları var mı? Bu gol de kaçar mı dediğimiz pozisyon yok. Ancak bu gol de güzel oldu diyebileceğimiz bir gol vardı. O da hakemden döndü.

- Gol öncesi Tisserand’ın pozisyonunda faulü gerektirecek bir müdahale olduğunu düşünmüyorum. Tisserand’ın pozisyonunda yardımcı hakem bayrağı sallayınca Halil Umut Meler düdüğü 2 kez ağzına götürdü ancak çalmadı o sırada da Gustavo topu çatala astı.

- Top auta gitseydi faulü çalmayacaktı. Hakem Fenerbahçe’nin golünü vermedi. Tisserand’ın pozisyonunda yardımcı hakem faul bayrağını sallamasına rağmen hiçbir Antalyasporlu oyuncu o bayrağa uymadı ve hepsi oyuna devam etti. Kulaklıktan faul de demiştir, düdüğü ağzına götürdü, vazgeçti, bir daha götürdü, bir tahmin yaptı.

- Hakem tahmin yapmaz. Gördün, ya uy ya da tahmin yürütme. Tahmin yürüterek, gol olmaz diye devam ettirme. VAR hakemi müdahale edemez, yardımcı temas gördüm demiştir. Açısı doğru, oyuncuya faul olmadığını tespit ediyor, yardımcıyı görüyor, ısrarla bir bayrak, düdüğü götürecekken indiriyor, bir daha götürüyor, Gustavo çat diye vuruyor çatala gidiyor.

Editör: Haber Merkezi