Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'la ilgili de açıklama yaptı.

Dilmen'in yorumları şöyle:

- Fenerbahçe deplasmanda 32 puan kazandı. Belki son 20 yılda yoktur bu. Trabzonspor için bu maça kadar böyle bir çıkış gerekiyordu. Bu maç şampiyonluk yarışından uzaklaştırdı. Fenerbahçe’de olsa çok tartışılan bir teknik direktör ve teknik adam, demoralize olmuş şekilde devam edecekti. 

- Fenerbahçe’yi kutlamak lazım. 1-0 kaybetmiş olsa çıkan kadroyu eleştirme şansımız yüksek. Hepimiz müthiş eleştirdik. Bunların karşısında böyle sakin çıkabilmek kolay değil.

- Başkan ve sportif direktörsünüz, Erol Hoca’yı yolladınız… B planınız var mı, yok. Burada ben kulübün davranış şeklini beğendim açıkçası. Kadro açıklanınca Novak varken Szalai’yi gördük Ekuban’a karşı. Şimdi anlıyoruz doğru yaptığını, her şeyi bilecek halimiz yok.

- Thiam konusunda tercih yaptı. Bari diri bir oyuncu ile oynayayım dedi. Gökhan beni olumlu yönde şaşırttı. 

- Mesut’un maksimum fizik kapasitesi bellidir. İlk geldiğinde de dedim, önümüzdeki yıla hazırlanılması lazım Mesut ile ilgili. O da fedakarlık yaptı. Zamana ihtiyacı var.

- Erol hoca sürpriz yaptı. Saha içinde de Sosa’nın performansı iyiydi.
 

Editör: Haber Merkezi