Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından NTV ekranlarında maçı yorumladı. TFF Başkanı'nın tarafsız olması gerektiğine dikkat çeken Rıdvan Dilmen, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan için de flaş sözler söyledi. Dilmen, Ben Ulaştırma Bakanımızın Trabzonsporlu olmasına saygı duyuyorum ama "Trabzonspor inşallah şampiyon olur" demesine saygı duymuyorum kusura bakmasın" dedi

rıdvan dilmen cahit turhan

TARAFTARLARI VE CUMHURBAŞKANINI ZOR DURUMDA BIRAKIYOR

"Kulüp başkanlarının ve futbol federasyonlarının adaletli kararlar vermesi için hiçbir kulüp ve makamla ilgileri olmamalı. Ülkemizde bir bardağı bir yerden bir yere alıyorlar ama "Yukarıdan öyle söylediler" diyorlar. Ben Ulaştırma Bakanımızın Trabzonsporlu olmasına saygı duyuyorum ama "Trabzonspor inşallah şampiyon olur" demesine saygı duymuyorum kusura bakmasın. Ulaştırma Bakanı'nın böyle konuşması kimi zor durumda bırakıyor? Taraftarları, en önemlisi de Sayın Cumhurbaşkanını zor durumda bırakıyor.

İMAMOĞLU LOCA ALMIŞ, KİME NE ABİ

Siz Ulaştırma Bakanısınız, Trabzonsporlu olmanız güzel bir şey ama siz makam sahibi olarak bunu söylediğiniz zaman kutuplaşmanın olduğu ortamda sazan gibi atlarlar. Gerçekten bazı şeylere çok üzülüyorum. Siyaseti futbolla kullanmak isteyenler oluyor. Zaten buna potansiyel olarak hazır bir ülkeyiz. Diyelim ki ben Trabzonsporluyum, ekonomik durumum da iyi, loca alabilirim. Sayın İmamoğlu, Trabzonsporlu. Gitmiş 3 tane loca almış, kime ne abi? Trabzonlu, durumu da varsa gider alır.

rıdvan dilmen cahit turhan

BERAT ALBAYRAK İYİ BİR FENERBAHÇELİ DEMİŞİM

Ben, "Berat Albayrak iyi bir Fenerbahçeli" demişim. Böyle bir şey deme şansım var mı? Ben, söylemediğim bir şeyden yargılanırken, siz bir devlet adamı olarak canlı yayında söylerseniz bu sözleri, öncelikle Cumhurbaşkanı'na saygısızlık yapmış olursunuz."
 

Editör: Haber Merkezi