Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Dilmen, şunları söyledi:

- U21 takviyeli Galatasaray. Bildiğim, U-21 maçları Florya'da oynanır onun gibi. Bunu mecazi olarak söylüyorum. Pırıl pırıl oyuncular almışlar. Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau yetenekli oyuncular. İlk yarının en iyisi ise Kerem Aktürkoğlu.

- Cicaldau'nun attığı gol kurallara göre gol ama ben hakem olsam golü vermezdim.

- Fatih Hoca içeri girdi ama 2-0 devre bitse, Diagne'yi falan çıkarırdı. 40'ta çıkarıp kalbini kırmak istemedi. 7 pozisyonu var. Kaçırmanın zor olduğu pozisyonlar. İlk yarı 5-1 olabilirdi.

- 2-1 çok tehlikeli skor. Ben 1-1 olsun razıyım. Fakat 2-0 iken bir gol yedin mi sıkıntı. Bu kadar hatalar üst üste gelmesi, Galatasaray adına dikkat çekici. Bu hatalar geçicidir. 

- 40 haftada yapılacak hataların tamamı üç haftada yapıldı. Bu bir yerde duracak. Fatih Hoca'yı da asla eleştirmem, tebrik ederim. Hissetti, gördü ama 3-4'e gideyim dedi.

- Galatasaray bence şampiyonluk adayı. Daha yenilmemiş. Beşiktaş yine Gaziantep'te geçen hafta puan kaybetti. Bu ligde 38 maçı kazanacak haliniz yok, bir yerde puan kaybedeceksiniz. Fatih Terim'in 2-2'de sıfır hatası var. Yeni takım yaratmaya çalışıyor.
 

Editör: Haber Merkezi