TRT'de 11 yıldır spor programı Stadyum'u sunan Ersin Düzen, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla görevinden kendi isteği ile ayrıldığını duyurdu.

Düzen, şu açıklamayı yaptı: 

“11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor'a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT'nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Rıdvan Dilmen'in TRT'yle anlaştığının açıklanmasının ardından Düzen'in ayrılık kararı alması dikkat çekti. 

Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz yıl NTV ekranlarında yayınlanan “%100 Futbol” programında Ersin Düzen hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Maaşıyla gündem olan Ersin Düzen’i eleştiren Dilmen şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleyeceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF’de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir’in danışmanısın sen. Hem TFF’den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey.”

Editör: Haber Merkezi