Lider Sivasspor, Gaziantep'e deplasmanda 5-1 yenildi. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası Gaziantep Teknik Direktörü Sumudica'ya sert sözlerle yüklendi.

Çalımbay maç sonrası şöyle konuştu:

"Böyle sonuçlar oluyor. Net pozisyonları değerlendiremedik. Böyle bir mağlubiyeti hak ettik. Gelenleri atmamız gerekiyordu. Bugün Gaziantep iyi mücadele etti. İkinci yarıda riske girdik, pozisyonları atamadık. Hakem de iyi maç yönetti. 3. gole itiraz ettik. Orta yapacak biçimde topu oyuncunun önüne bıraktı. Sumudica herkesi tahrik ediyor, oyunculara saldırıyor. Oyuncunun üzerine geliyor. Ne geliyorsun! İzin vermeyin bunlara... Yaptığı çok ayıp. Saha dışında da bu kadar kötü bir hakem olamaz. Bunları engellemesi lazımdı. Benim oyuncum gidip saldırsa ne olacak? Hakemi kınıyorum. Maçı iyi yönetti ama bunları yapamadı. İzin vermesin böyle şeylere. Bu sonucu hak ettik. Biz tekrar çok güzel şeyler yapacağız. Final maçlarımız başlıyor."

Sumudica ise şunları söyledi:

"Rakip olarak karşımda ailem bile olsa hiç düşünmeden sonuna kadar mücadele ederim. Karşı takımın oyuncusu benimle diyaloğa girince ben de cevabını verdim. Sonrasında da kendisi benim üzerime yürüdü. Ben onların alanına bile geçmedim. Rakip takımın teknik heyeti bizim alana girdi. Rakip takım hocasına saygı duyuyorum"
 

Editör: Haber Merkezi