Trabzonlular kızgın

KARTAL deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçı kazanıp ilk iki şansını son haftaya taşımayı hedefliyor. Galatasaray yenilgisi sonrası Alanyaspor galibiyetiyle biraz olsun moral bulan siyah beyazlılar'da Şenol Güneş'i en çok Burak Yılmaz konusu düşündürüyor. Bordo mavili taraftarlar, olaylı şekilde Trabzon'dan ayrılıp Beşiktaş'la anlaşan Burak'a ateş püskürüyor. Bu durumun maç sırasında Kral'ı olumsuz etkilemesinden çekiniliyor.

Sinirlerine hakim ol

TEKNİK Direktör Şenol Güneş, Burak'ın tribünlere anlık reaksiyonu ya da saha içinde agresif tutumu karşısında kırmızı görmesinden endişe duyuyor. Maçı Fırat Aydınus'un yöneteceğini de hatırlatan Güneş, "Fırat hocayı anlatmama gerek yok, kart göstermeyi çok sever. Bu yüzden sinirlerine hakim olmalısın. Kulaklarını tıka, işini yap. Kimseyle tartışmaya girme, sahada kal. Bize çok lazımsın. Soğukkanlılığını korumalısın" diyerek Burak'ı uyardı.

İki ayrı dönemde Trabzon forması giyen Burak, sezon başında 7 lig maçında 5 gol attı. Kral, Beşiktaş formasıyla 14 karşılaşmada 11 kez fileleri sarstı.

Editör: Haber Merkezi