05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Samet Aybaba’dan çarpıcı açıklamalar: “Hakkımı helal etmiyorum!”

Samet Aybaba’dan çarpıcı açıklamalar: “Hakkımı helal etmiyorum!”

Beşiktaş’tan görevden alınan Samet Aybaba, düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu. “Hakkımı helal etmiyorum” diyen Aybaba’nın ifadeleri gündem yarattı.

 Beşiktaş’ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü görevinden alınan Samet Aybaba, düzenlediği basın toplantısında sert ifadeler kullandı. Görevden alınma sürecini ve kulüp yönetimindeki sorunları dile getiren Aybaba, "Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Samet Aybaba'ya böyle olmaz!" sözleriyle dikkat çekti.

"WhatsApp Mesajıyla Görevden Alındım"

 Aybaba, görevden alınış şekline tepki göstererek, “WhatsApp’tan bir mesajla haber verildi. Nevzat Demir Tesisleri'nde 10 gün nöbet tut deseler tutarım. Ancak kiminle muhatap olduklarının farkında değiller, ” ifadelerini kullandı.

Transfer Süreçlerine Eleştiri

Aybaba, görev süresi boyunca transfer süreçlerinde yaşanan problemleri de gündeme getirdi:

  • Al-Musrati ve Renato Sanches gibi isimlerin transferine olumsuz rapor verdiklerini, ancak yönetimin bu oyuncular için büyük harcamalar yaptığını ifade etti.
  • Menajerlerle yaşanan sorunlara dikkat çeken Aybaba, “Bazı oyuncuların transferlerinde gereksiz yüksek ücretler ödendi, ” dedi.
  • Scout raporlarının dikkate alınmadığını belirterek, transferlerin plansız bir şekilde yapıldığını vurguladı.

“Futbol Aklına İhtiyaç Var”

Beşiktaş’ın yönetim anlayışını eleştiren Aybaba, kulüpte futbolun içinden gelen kişilere yeterince değer verilmediğini söyledi:

“Beşiktaş’ın futbol aklına ihtiyacı var. Bizi bu yüzden buraya getirdiler ama hiçbir konuda fikrimizi sormadılar.”

"Kimseye Helal Etmiyorum"

Basın toplantısında, kulüp içerisindeki mobbing uygulamalarına ve iletişim eksikliğine de değinen Aybaba, görevden alınmasının perde arkasındaki kişilere sert bir mesaj gönderdi:

“Hakkımı helal etmiyorum. Samet Aybaba'ya böyle olmaz arkadaşlar!”

Beşiktaş Başkanlığına Aday Olur Mu?

Aybaba, Beşiktaş başkanlığıyla ilgili soruya ise temkinli yaklaştı:

“Şu an başkanlık düşünmüyorum. Ancak Beşiktaş’ın menfaati için her adayı desteklemeye hazırım. Gelecekte koşullar değişirse, değerlendirebilirim.”

"Süleyman Seba'yı Seçim Malzemesi Yapmayın!"

 Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın isminin sürekli gündeme getirilmesini eleştiren Aybaba, “Süleyman Seba’yı seçim malzemesi yapmayı bırakın. Aramızda geçenleri anlatsam çok şey çıkar, ama bu doğru olmaz, ” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *