Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken, Gençlerbirliği-Galatasaray maçını yorumlayan Türk spor basınının duayeni Şansal Büyüka, Beşiktaş'la ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Büyüka, Milliyet'teki yazısında "Galatasaray için maçın tesellisi, gene “Gençlik aşısı” oldu… Halil mükemmel bir golle siftah etti… Kerem ele avuca sığmadı… Hani futbolcu adaylarına sorarlar, “Hangi mevkide oynuyorsun” diye, genç futbolcu adayı “Her yerde oynarım” der ya, Kerem tam bu tanımlamanın adamı… Nerede oynadığı belli değil, kırk tane postacıyı peşine taksanız adresini bulamaz… Tazı gibi, sahanın her yerinde ve maçın her pozisyonunda var. Gençlerbirliği’nin bu dirençsiz futboluyla ligde kalması mucize olur… Hücum güçleri sıfır, savunma güvenlikleri sıfırın altında… Galatasaray en rahat maçlarından birini oynadı, atabileceği gollerin en azını attı… Kırıntı gibi olan umudunu Beşiktaş maçına taşıdı… Ne de olsa umut fakirin ekmeği" diye yazdı.

Büyüka, yazısının sonunda da şu ifadeleri kullandı:

"Ancak şunu söylemeliyim; Bu Beşiktaş’ın bize zararı dokunuyor… Beşiktaş’ın güçlü ve keyif veren oyununu gördükten sonra hiçbir maçı, hiçbir takımı beğenmiyoruz… Ligde de başka Beşiktaş yok ki..."

Editör: Haber Merkezi