Sema Küçüksöz kimdir? Fenerbahçe Kulübü, eski yönetim kurulu üyesi Fatma Sema Küçüksöz'ün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
Küçüksöz, aynı zamanda Türkiye Futbol Vakfı'nın onursal başkanıydı. Yüsme Federasyonu'nun da eski başkanlarından olan Küçüksöz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yaptığı yatırımlarla dikkat çekmişti.

Fenerbahçe Kulübü'nün açıklaması şöyle:

"Eski Yönetim Kurulu Üyemiz İş İnsanı Fatma Sema Küçüksöz’ün vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Futbol Vakfı Onursal Başkanlığı ve Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı gibi görevlerde de bulunan Fatma Sema Küçüksöz’ün cenazesi, 19 Mart Perşembe günü saat 15.00’da Üsküdar Büyük Çamlıca Camii’nden kaldırılacaktır. Küçüksöz’ün cenazesi ardından Çamlıca mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecektir. Merhume Fatma Sema Küçüksöz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Sema Küçüksöz kimdir?

Bir dönem mankenlik de yapan Sema Küçüksöz, daha sonra iş hayatına atıldı. Ama herkes onu Fenerbahçe yöneticisi olarak tanıdı. Şırnak'ta açtığı halı dokuma atölyelerini, başka yatırımlar takip etti. Türk Futbol Vakfı Başkanlığı yaptı. Yüzme Federasyonu'nun da bir dönem başkanıydı. 

Editör: Haber Merkezi