Beşiktaş'ın ligdeki kötü gidişi sürerken; Alanyaspor maçından sonra futbolcuları eleştiren teknik direktör Sergen Yalçın'a spor yazarlarından eleştiri geldi.

İşte spor yazarlarının bugünkü yazılarından bölümler:

BİLAL MEŞE (MİLLİYET):
Ne dersiniz? Bir geçtiğimiz sezona bakıyorum, bir de bu sezona. Ki yoklar içinde iki kupa kazandı bu Kartal arkadaş.
O rakibini pas trafiğiyle başını döndüren, temposuyla rakiplerini boğan Kartal’ın yerinde bu sezon yeller esiyor, yeller!
Kartal, giderek zirveden uzaklaşıyor! Kartal, yalpalıyor, vites boşta, fren tutmuyor, uçurumun kenarında turluyor, düştü, düşecek! Yeniden zirveye kanat çırpar mı, bu puan farkını kapatır mı? Çok zorrr...13.hafta beş yenilgi, iki beraberlik, 19 kayıp puan... Sizceeee! Artık radikal kararlar almanın zamanı geldi de, geçiyor! Kartal S.O.S veriyor hocam!


TURGAY DEMİR (FOTOMAÇ):
Oynattığın Kenan'ın performansına bak kenarda tuttuğun Can'ın performansına bak. Haftalardır manzara aynı ve sen inatla yanlışta ısrar ediyorsun. Kusura bakma hocam bir laf vardır; memuru süslü avrat, zengini hayırsız evlat, çifçiyi kuru inat yıkar derler. Sen de kuru inat yapıyorsun… Tıpkı geçen sezonki gibi lütfen işini ciddiyetle yap hocam yoksa yolun sonu iyi görünmüyor haberin olsun.

FATİH DOĞAN(SABAH): 
Geçen sezon sağlam kondisyonuyla 90+'da rakipler üzerine sağlı sollu bindirmeler yapıp maçlar kazanan Beşiktaş, artık 90+4'te gol yer hale geldi. Maçın özeti bu gol… Bu kriz Sergen hocanın maç sonu açıklamalarıyla daha da netlik kazandı. Hoca bu yenilginin sorumlusu 'Ben değilim' diyor. Ve bütün faturayı futbolculara kesiyor. 'Psikolojim bozuldu' diyor. Soruyorum şimdi bu kötü gidişin sorumluluğunu üstlenmeyen ve psikolojisi bozulmuş bir hoca çözümün nasıl bir parçası olabilir. Bu açıklamalar gerçekçi olabilir. Ama bir o kadar da talihsiz açıklamalar. Bu tabloyu sadece faturayı futbolculara keserek düzeltemezsiniz. İşin içinden çıkamazsınız. Bu yüzden diyorum ki Beşiktaş yönetimi acilen kriz masasını kurmalı, nihai bir çözüm üretmelidir. Sergen Yalçın 'Ben psikolojimizi de sistemi de düzeltirim' diyorsa yola devam edilmelidir. Sorunlara çözüm bulamayacaksa da yollar ayrılmalı.

Editör: Haber Merkezi