Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile oynadıkları maçtan sonra şu ifadeleri kullandı:

- Yavaş yavaş anlayışımız, oyun sistemimiz oturmaya başladı. İyi yolda gidiyoruz. 2. yarıda olabilecek tüm hamleleri yapmaya çalıştım. Lig çok uzun bir maraton ama puan cetveli adına bizim için çok önemli bir galibiyetti. Kazanıp hedefe doğru devam etmeyi umuyorduk, bunu başardık

- Oyuncularım bugün çok ciddi bir karakter sınavı verdi ve sınavı geçti. Hepsine teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz çünkü oyuna baktığımız zaman zor bir 90 dakika oldu. Güçlü bir takımla oynuyoruz, 50'de 10 kişi kaldık.

- Hakem mevzusuna girmek istemiyorum. Hakem arkadaşlar bize mecburen maçı yaşatmak zorunda kaldılar. Erol'a da sorsanız, o da hakemlerden şikayetçi olacaktır.

- Olacak şeyler değil yani bu olanlar. Bir tane pozisyon söyleyeceğim: 44. dakikada 2'ye 1 gidiyoruz, pozisyonu kesti faul verdi. Böyle bir şey olur mu ya? Sen çalınacak faulleri çalmıyorsun. Sen faulü çal, niye çalmıyorsun? Mert Hakan'ın pozisyonu 2. sarı kart değil mi? Bizim Larin'in kırmızı kartı doğru. Onu niye atmıyorsun? Ne ayrıcalığı var? Pozisyonlar, fauller, çıldırtıyor bizi kenarda. Allah yardım etti de atılmadık.

Editör: Haber Merkezi