Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor'la oynadıkları maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yalçın şunları söyledi:

-  Rizespor Bülent hoca geldikten sonra ciddi çıkış yapan bir takım. Yetenekli oyuncuları var. Sıkıntı yaşadıklarını düşünmüyorum. 

- Rize deplasmanına geliyorsun, kolay değil. Zaten sürekli bizim kaybetmemizi bekliyorlar. Sürekli algı. Şunu soruyorum rakiplerin maçı yok mu? 

- Aslında çok farklı şeyler var konuşmak istediğim ama konuşamıyorum. Şu 4 hafta bitsin ondan sonra herkes hakkında konuşacağım.

- Oyuncularım aslan gibi çıkıp mücadele ediyor. Rakiplerle bizim işimiz yok. Biz kazandıktan sonra bizim rakiplerle işimiz yok. Eksiğiz. Kenardan sokacak adamımız yok içeriye... 

- Kaç maçtır 5 oyuncu değiştirme şansını bile kullanmıyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu sene aldığımız oyuncuların katkısını çok gördük.

- Biz Hatayspor'u aradık. Maçı bir gün sonraya alalım dedik. Buradan döneceğiz. Oyuncu sağlığından insan sağlığından bahsediyoruz. Hatayspor'un ne derdi var ligle, ya da küme düşme durumu mu var? 

- Biz federasyona da teşekkür ediyoruz. Nasıl bir program yapıyorsunuz? 3 gün sonraya maç yazmışlar. Biz bunu anlayamıyoruz. Biz kime karşı mücadele veriyoruz onu bile çözemedik. 

- Hatay hocası kendi maçı sonrasında bizimle ilgili açıklama yapıyor. Göreceğiz bakalım cumartesi günü ne olacak? Biz kimle mücadele ediyoruz? Bizim kimseden korkumuz yok. Sahada mücadele edelim. Onu bekliyoruz biz. 
 

Editör: Haber Merkezi