Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlı kulübün dergisine yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı.

Siyah beyazlı takımın başına geçtiği ilk günden bugüne kadar olan değişimleri anlatan Yalçın, gelecekle ilgili hedeflerini de sıraladı.

Yalçın konuşmalarından öne çıkan bölümler şöyle:

- Beşiktaş’a çok zorlu bir yolun sonunda geldim. Futbolculuk dönemimle, teknik direktörlük dönemimin hiçbir alakası yok. Son derece ciddi ve disiplinli bir şekilde işime konsantre olmuş durumdayım.

- Yedi senedir teknik direktörlük yapıyorum. Anadolu’da çok zor şartlarda çalıştım. Çok zor pozisyondaki takımları alıp, çalıştırdım. Bunun neticesinde Beşiktaş’a geldim. Oralarda ciddi bir emek verdim ve bunun sayesinde kendi camiama geldim.

- Beşiktaş'a da zor şartlar altında başladım. Ama bardağın dolu tarafından bakmaya ve taraftarlara doğru mesajlar vermeye çalışıyoruz.

- Göreve geldiğimde çökmüş bir oyuncu grubuyla karşılaştım. Oyunu değiştirmek için zamana ihtiyaç vardır, fakat kafaları değiştirmek için değil. Oyuncularda en büyük değişimi de Elneny ve Boyd’da gerçekleştirdik.

- Önümüzdeki sezonun bütçesi maksimum 30 milyon euro olacak. Maliyeti çok yüksek oyuncuları transfer etme şansımız zaten yok. Daha mütevazı, daha camiaya uygun, daha çok mücadele eden, Beşiktaş camiasının büyüklüğünü bilen oyuncular almak istiyoruz. 

- Beşiktaş'taki hedeflerimiz büyük. Ciddi başarılar elde etmek istiyorum. Camiamıza ve taraftarımıza layık olmak istiyorum. Başka bir düşüncemiz yok.

- Bizim özel hayatımız falan yok. Sadece ben değil, ekibim de öyle. Çünkü çok ciddi bir sorumluluk aldık. Bunun altından kalkmak için ne gerekiyorsa yapacağız.


 

Editör: Haber Merkezi