14 yıl önce futbolcu olarak ayrıldığı Beşiktaş'a teknik direktör olarak dönen Sergen Yalçın, 1.5 yıllık sözleşme imzalamasının ardından çalışmalarına hemen başladı.
Yalçın, imza atmasının hemen ardından yöneticilerle yaptığı toplantıda acil transfere gerek duymadığını belirtti. Yalçın, "Kulübün içinde bulunduğu mali durumu biliyorum. Bu şartlarda ille de şunu alın, bunu alın diyemem. Dışarıdan baktığımızda kadro iyi. İçerideki sorunu bulmamız lazım. Ayrıca alt yapıya daha fazla eğilmeliyiz" dedi.

İLK KARANINI AÇIKLADI

Sergen Yalçın, daha sonra ilk kararını aldı ve U19 takımının teknik direktörü Ozan Köprülü'yü teknik heyetinin içine aldı.

Yalçın'ın böylece altyapıdan yetenekli oyuncuları A takıma kazandırmayı amaçladığı, gençleri yakından tanıyan Köprülü'den de destek alacağı belirtildi.

FUTBOLCULARLA TOPLANTI

Sergen Yalçın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde de futbolcularla bir toplantı yaptı.

Önce kendisini ve yardımcılarını tanıtan, sonra da futbolcularla tanışan Sergen Yalçın, "Burası Beşiktaş. Hepimiz Beşiktaş'ın büyüklüğünü biliyoruz, ona göre davranacağız. Sizin yeteneklerinizin farkındayım. Futbol yetenek işi. Ama bunları ortaya çıkarıp, doğru kullanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Yalçın artık hücum futbolu oynayacaklarını belirtirken, "Beşiktaş forması zaten maça avantajlı başlar. Rakip bizden korksun, biz rakipten değil" yorumunu yaptı.

 

Editör: Haber Merkezi