Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada katıldığı bir yayında soruları yanıtladı.

Yalçın, “Her zaman yeni gelen hocalar, geldikleri takımda farklılık yaratırlar. Çok zor şartlarda çalıştım. Mutlaka farklılık yaratmak gerekiyor. Beşiktaş’a geldikten sonra bazı şeyler toparlandı. Oyunlar daha iyi olmaya başladı. Oyuncular, daha özgüvenli ve önde oynamaya başladı. Bazı oyuncularımızı farklı pozisyonlarda kullanmaya başladık. Taraftarımız ve camiamız, takımın önde oynamasını istiyordu. Tribüne gelen taraftarı tatmin etmemiz gerekiyor. İnsanlar para veriyor ve tribüne geliyor. Ancak Korona geldi ve ortalık toz duman oldu. Sağlık Bakanlığı çok iyi çalışıyor. İnşallah kısa sürede toparlanırız ve hayat eski haline döner” ifadelerini kullandı

Sergen Yalçın, Süper Lig'de kalan maçların haziran ve temmuz aylarında Antalya'da oynanıp, tamamlanması ile ilgili ortaya atılan iddia için de “Haziran’ın sonunda Antalya ve Alanya’da maç oynamak intihar gibi olur. Taraftarsız futbol olmaz. Taraftar gelsin de protesto etsin. Biz ona da razıyız. Alanya’da o dönemlerde lig oynamak için çok sağlıksız bir yer. Orası olmaz” yorumunu yaptı.

Yalçın, Talisca ile ilgili transfer iddialarıyla ilgili olarak gelen bir soruya ise “Talisca gibi bir oyuncuyu kim istemez? Her şey bizim elimizde değil. Herkes birilerini almamızı istiyor. O işler o kadar kolay değil. Herkes bunu bilsin” cevabını verdi.