İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi SPOR Sergen Yalçın Türkiye Kupası hedefini açıkladı

Sergen Yalçın Türkiye Kupası hedefini açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımın tüm odağının Türkiye Kupası olduğunu söyledi, ligde hedef kalmadığını belirten deneyimli teknik adam kupanın sezon için en önemli hedef haline geldiğini ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Türkiye Kupası’ndaki hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, takımın tüm odağının kupaya yöneldiğini belirtti.

Konsantrasyon Türkiye Kupası’na çevrildi

Sergen Yalçın, ligde istenilen hedeflere ulaşılamaması nedeniyle Türkiye Kupası’nın ön plana çıktığını ifade etti. Takım olarak tüm planlamalarını bu organizasyon üzerine yaptıklarını dile getirdi.Yalçın, kupanın sezonu anlamlı kılacak en önemli hedef olduğunu vurguladı.

“Tutunacağımız tek dal kupa”

Beşiktaş’ın mevcut lig durumuna değinen Yalçın, “Ligde pek bir hedefimiz olmadığı için bir şeye tutunmamız gerekiyor. Kupa bizim için tutunabileceğimiz tek dal” ifadelerini kullandı.Bu sözler, takımın sezonu kupa başarısıyla tamamlama isteğini ortaya koydu.

Hedef final ve şampiyonluk

Yalçın, Türkiye Kupası’nda ilerlemek ve kupayı kazanmak istediklerini belirtti. Siyah beyazlı ekibin hedefinin finale çıkmak ve sezonu kupayla kapatmak olduğu ifade edildi.

Takımın odağı tek hedefte

Teknik heyetin ve oyuncuların tamamen Türkiye Kupası’na odaklandığı, maçlara bu doğrultuda hazırlandığı belirtildi.Sezonun geri kalan bölümünde tüm enerjinin kupaya yönlendirileceği aktarıldı.

Sezonun kaderi kupada

Beşiktaş için Türkiye Kupası’nın, hem sportif başarı hem de Avrupa hedefi açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi.Sergen Yalçın ve ekibinin, kalan süreçte kupaya ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.