Beşiktaş'ın efsane ismi Sergen Yalçın'ın futbolcu olarak ayrıldığı Beşiktaş'a 14 yıl sonra teknik direktör olarak dönüşünde adeta yer yerinde oynadı. Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenini yaklaşık 20 bin taraftar coşkuyla izledi. Saat 19.03'te platforma çıkan Sergen Yalçın'ın önce dev ekrandan futbolcuyken attığı goller gösterildi. Ardından üçlü çektiren Sergen Yalçın, sonra da sözleşme imzaladı.Törene başkan Ahmet Nur Çebi ile yöneticiler de katıldı.

Çebi taraftarlara, "En kıymetli varlığımız ve gücümüz sizsiniz. Bu büyük camianın yetiştirdiği büyük bir değer, Beşiktaş'ın evladı Sergen hocamızla beraber yola devam etme kararı aldık. Kendisine, imza töreni için gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Çebi, "Bu sürece kadar görev yapan değerli hocamız Avcı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" derken, taraftarlar takımın eski teknik direktörü Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi. Taraftardan takıma destek isteyen Çebi, "Hocamızın Beşiktaş'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Sergen Yalçın ise yaptığı kısa konuşmada "Çok heyecanlıyım. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım. Öncelikle bize bu şansı verdiğinden dolayı başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum" dedi. Taraftarlar, stat hoparlöründen çalınan "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısına hep bir ağızdan eşlik etti.

Siyah-beyazlılar, zaman zaman da kulübün eski başkanı Fikret Orman'a tepki göstererek "Hesap sorsana Fikret Orman'dan hesap sorsana" tezahüratı yaptı.

Editör: Haber Merkezi