İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Sergen Yalçın'dan şampiyonluk tahmini geldi

Sergen Yalçın'dan şampiyonluk tahmini geldi

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk şansına dair değerlendirmelerde bulunarak, "Galatasaray iki maçtan (Beşiktaş ve Samsunspor) 4 puan alsa bence yeterli" dedi.

Sergen Yalçın, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı ve küme düşme hattına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. KAFA Sports'ta konuşan Yalçın, Galatasaray’ın önündeki kritik maçlara dikkat çekerek, “Galatasaray, Beşiktaş ve Samsunspor maçlarından 4 puan alsa bence yeterli olur” ifadelerini kullandı. Şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın avantajlı olduğunu belirten Yalçın, “Şu an şampiyonluk şansı yüzde 95’e 5 veya 90’a 10 gibi görünüyor. Eğer fark 4 puan olsaydı, bu oran 65’e 35 olurdu” dedi. 

Fikstür analizine devam eden Yalçın, “Galatasaray sezon sonuna kadar 6 puan kaybeder diye düşünüyorum, ama asıl soru Fenerbahçe kaç puan kaybeder?” diyerek sarı-lacivertlilerin performansının belirleyici olacağını vurguladı. Küme düşme hattı için de tahminde bulunan deneyimli teknik adam, “Ben bu hesapları çok yaptım, küme düşme puanı muhtemelen 40-42 civarında olacak. Şu anda 33 puanda olan takımlar küme düşme adayıdır, hatta Rizespor bile tehlikede” şeklinde konuştu. Süper Lig’deki forvetleri kıyaslayan Yalçın, Trabzonspor’un golcüsü Paul Onuachu’yu övgüyle anarak, “Galatasaray’dan sonra en iyi santrfor Trabzonspor’da, Banza çoğundan iyi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *