A Spor'da '8 dakika' isimli programı sunan Setenay Cankat, konuk Göktuğhan Argın ile tartıştı. Argın, yaşanan bu tartışmanın ardından programı terk etti

Setenay Cankat Göktuğhan Argın ikilisi arasında canlı yayında çıkan tartışma sonrası sosyal medya çalkalandı. Programın sunucusu Setenay Cankat, konuk Göktuğhan Argın'a programı terk edebilirsiniz dedi. Bunun üzerine Göktuğhan Argın da yayını terk etti. A Spor'da yaşanan bu tartışmanın ardından Setenay Cankat ve Göktuğhan Argın'dan açıklama yapması bekleniyor.

Setenay Cankat kimdir? A spor spikeri Setenay Cankat nereli?

Argın, programda Fenerbahçe - Galatasaray maçının tartışıldığı anlarda kendisine saygısızlık edildiğini ve Cankat'ın buna izin verdiğini iddia ederek 'Soru-cevap' etkinliğine katılmayacağını açıkladı.

UYGULAMALARIMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

 

Cankat'ın "Gazeteciliği senden öğrenecek değilim, sen bana işimi öğretemezsin" demesi üzerine stüdyoda tansiyon yükseldi.

Taner Karaman ile de tartışmıştı

Yakın zaman önce başlayan 8 dakika isimli programda Göktuğhan Argın daha önce de diğer konuk Taner Karaman ile tartışmıştı. Fenerbahçe Başakşehir maçı üzerine yaşanan tartışma sonrası sosyal medya günlerce bu gerilimi konuşmuştu

Setenay Cankat kimdir?

İzmir'de dünyaya gelen Setenay Cankat 31 Mayıs 1988 tarihi doğumludur. Anne tarafından Selanik göçmeni olan Setenay Cankat baba tarafından da Çerkez'dir. İsmi de Çerkez kökeninden gelmektedir. İlk ve orta öğretimini İzmir'de tamamlayan Setenay Cankat sonrasında ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir. İstanbul'a geldikten sonra Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi ve Beykent Üniversitesi sinema televizyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Bu sırada Vahide Altan Gördüm Akademi ve 35 Buçuk Sanat Evi'nde sahte sanatları ve oyunculuğu eğitimi almıştır.

Üniversite eğitimini üstün başarı belgesi ile tamamlayan Setenay Cankat ilk olarak ATV Haber'de stajyer olarak görev almıştır. Daha sonra ise ATV'nin A Haber bölümünde 2011 yılı itibariyle muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Son görev yaptığı yer ise A Spor ekranında Akşam Sporu programıdır. Ünlü spiker ayrıca 2017 senesinde 6. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni'nde yılın en iyi spor spikeri olarak ödüle layık görülmüştür.