Anadolu Efes’e geldiğinden beri adından söz ettiren Amerikalı basketbolcu Shane Larkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın övgü dolu sözlerine yanıt verdi.

GURUR VE ONUR VERİCİ

A Milli Basketbol Takımı’na davet edilmesi beklenen oyuncu için Cumhurbaşkanı Erdoğan “Böylesine başarılı bir oyuncuyu Milli Takım’da görmek isteriz, vatandaşlık konusunda gereğini yaparız” ifadelerini kullanmıştı, bu açıklamalardan sonra çok gururlandığını belirten Larkin “Adımı söylemesi ve beni Milli Takım’da görmek istediğini belirtmesi oldukça gurur verici bir durum. Bu kesinlikle üzerinde düşüneceğim bir konu” ifadelerine yer verdi. Özellikle maç içerisinde oyunun kaderini değiştirecek performanslar ortaya koyan basketbolcu oyun kurucu pozisyonunda skorer oyunuyla dikkat çekiyor.

KESİNLİKLE GÖRÜŞECEĞİM

Milli takımda oynamaya sıcak baktığını söyleyen Larkin “Milli Takım’ın antrenörünün yaptıklarımı görmesi ve yapacaklarıma güvenmesi harika bir his. Şu an takımımda sezon maçlarına odaklanmış durumdayım ama dediğim gibi bu konu benim üzerine düşeceğim bir konu” şeklinde konuşarak Milli Takım’da oynamaya sıcak baktığını belirtti.