Süper Lig'de 10. haftada Sivasspor ile Adana Demirspor arasındaki mücadele heyecanlı ve gerilimli geçti.

Maçın 7. dakikasında Sivasspor, Gradel'in ceza alanı dışından attığı şutta topun filere gitmesiyle öne geçti: 1-0.

Daha sonra Adana Demirspor üst üste Vargas ve Balotelli ile gole yaklaştı, iki pozisyonda da kaleci Ali Şaşal başarılıydı. 

Maçın 2. yarısına etkili başlayan taraf Adana Demirspor oldu. 

57. dakikada Adana Demirspor çok tehlikeli geldi. Balotelli ceza sahasıda sırtı dönük şekilde topu kontrol etti yüzünü kaleye döndü. Balotelli ceza sahasına koşu yapan Vargas'ın önüne güzel bir pas attı ancak Vargas'ın uygun pozisyondaki şutu dışarıya gitti. 

Mücadelenin 51. dakikasında da ilk sarı kartını gören Pedro Henrique, 58. dakikada da hızlı hücumda Tarık Çamdal'a faul yapınca ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. 

Karşılaşmanın 82. dakikasında iki takım futbolcuları arasında gerilim yükseldi. Olayların yatışmasının ardından Erdoğan Yeşilyurt ile Assombalonga sarı kart gördükten sonra Akintola ise direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

88. dakikada Adana Demirspor'da Belhanda ceza sahasında topu kontrol etmeye çalışırken savunma araya girdi. Belhanda rakibinin elle kontrol ettiği gerekçesiyle penaltı bekledi ancak maçın hakemi devam dedi. 

Mücadelenin 90+6. dakikasında Adana Demirspor'da Assombalonga sol kanattan ceza sahasına girdi ancak yerde kaldı. Maçın hakemi devam dedi ancak VAR uyarısı sonrası hakem pozisyonu izledi ve penaltıyı verdi. Ardından topun başına gelen tecrübeli golcü Balotelli, Ali Şaşal'ı ve topu ayrı köşelere göndererek skoru 1-1'e getirdi.

Golden sonra iki takım oyuncuları topu almak için mücadele etti ve saha yine karıştı. Balotelli pozisyonda sarı kart gördü. 

Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

Editör: Haber Merkezi