UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Sivasspor, sahasında Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi ile 1-1 berabere kaldı ve tur atladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçtan sonra açıkmalarda bulundu.

Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

- Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik veya şanssızlıklar yaşadık. Gol yedik ama golden sonra kesinlikle oyunu bırakmadık. 

- Golü yedikten sonra tamamen oyunda etkili olduk ve her yerden ataklar yaparak iyi pozisyonlar yakaladık. İspanyol hakemin yaptığını, bizim hakemler yapsa, çok olay olurdu. Korner oluyor, maçı bitiriyor. Bir sürü yanlışları vardı. Görmedi, veremedi! Bir şey diyemiyorum. 

- Biz de bağırmaktan yıprandık. Oyundan kopmadığımız ve mağlubiyeti kabullenmediğimiz için oyun sistemimizi değiştirerek ataklara devam ettik. 

- Sonradan oyuna katılan arkadaşlarımız çok etkili oldu. Gerçekten maçı kazandıran arkadaşlar oldular. İlk 11'de olan arkadaşlar kadar kulübede olan arkadaşlarda çok çok önemli. O arkadaşlar bize maç kazandırır maç kaybettirir. İstekli şekilde maça girdiklerinde maç kazandırır ama isteksiz şekilde maça girdiklerinde maç kaybettirirler. 

- Taraftarlarımız, futbolcularımız ve bizim kulübe hakikaten bütünleştik. Hem onların desteği hem de arkadaşlarımızın mücadelesi birleşince tur geldi. Bunu taraftarımıza armağan ediyoruz.