Sivasspor Galatasaray: Süper Lig'in 25. haftasının en kritik maçı Sivas'ta oynandı. Gol düellosu şeklinde geçen maç 2-2 sonuçlanınca iki takım da birer puana razı oldu. İki takımın da puanları 49 olurken, Galatasaray üçüncü, Demir Grup Sivasspor dördüncü sırada yer aldı.

Maça hızlı başlayan Sivasspor, 7. dakikada Fatih Aksoy'un soldan aptığı ortasına diziyle vuran Hakan Arslan'ın topu ağlara yolladı: 1-0,

Golden sonra Galatasaray önce oyunda dengeyi kurdu, sonra da ataklara başladı. 14. dakikada Ömer Bayram serbest atışta topu ceza alanına gönderdi, Feghouli içeri doldurdu, Falcao dokundu: 1-1.

Galatasaray 37. dakikada öne geçti. İlk golü atan Falcao bu kez asist yaptı, kafasıyla indirdiği topa ceza sahasında bomboş bir şekilde vuran Feghouli takımını öne geçirdi: 1-2.

İkinci yarıda da mücadele kıran kırana geçti. 54. dakikada Seri ile Fernando arasındaki mücadelede Fernando yerde kaldı. Hakem Mete Kalkavan VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izledi, ardından da penaltı verdi. 59. dakikada Emre Kılınç'ın penaltı vuruşunu Muslera kurtardı ama topu yeniden önünde bulan Emre ikinci vuruşunda ağları havalandırdı: 2-2.

Sonraki dakikalarda yine nefes kesen bir mücadele izlendi. Ancak taraflar gol atmayı başaramayınca maç 2-2 bitti.

Editör: Haber Merkezi