Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynayan eski gol kralı Tanju Çolak, Türkiye'de çalıştırmadığı takım kalmayan teknik direktör Yılmaz Vural'ı kendisine sinkaflı küfürler ettiği gerekçesiyle mahkemeye verdi.

Olayın 2 yıl önce gerçekleştiği, o dönem Adana Demirspor'da Tanju Çolak'ın sportif direktör, Yılmaz Vural'ın da teknik direktör olarak görev yaptığı belirtildi. 

Çolak'ın hakkında suç duyurusunda bulunduğu Vural'a kendisi hakkında söylediği sinkaflı küfürlerden dolayı 500 bin liralık tazminat davası açtığı, ayrıca onun yüzünden piyasada iş bulamadığını öne sürdüğü belirtildi.

Şu anda Akhisarspor'un teknik direktörü olan Yılmaz Vural ise "Tanju Çolak'ı kaybetmek istemem. Tanju haklıdır da görüntüye göre davranmasında. Bizim ona karşı saygısızlığımız olmaz. Özür de diledim. Kendisi bir karar almış ve bu kararından da vazgeçmedi. Mahkemelik bir durum olursa da adaletin kestiği parmak acımaz derler. Bana göre konunun kapanması gerekiyordu kapanmadı. Ülkemizde böyle kumpaslara gelmiş o kadar çok vaka var ki... Benim tek üzüldüğüm konu Tanju ile aramızda bu polemiğin yaratılması oldu" dedi.