Süper Lig'de zirve yarışında son 32 yılın en düşük puanlı sezonu yaşanıyor. Dört büyükler ilk üçe bile giremiyor. Oyun kalitesi yerlerde sürünüyor. Ama onlara göre suçlu hep hakemler; kendilerine operasyon yapılıyor!

BÖYLESİ HİÇ GÖRÜLMEDİ

Türk futbolunda 3 puanlı sistem 1987-88 sezonunda başladı. O günden bu yana 10. haftalara bakıldığında en düşük puanlı liderlik yarışı yaşanıyor. 19 puanlı Alanyaspor zirvede ama daha önceki liderler hiç bu kadar az puan toplamamıştı. Bunun da nedeni özellikle dört büyükler olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un kötü performansı.

İĞNEYİ KENDİNİZE BATIRIN

Yaptıkları transferlerden beklediklerini alamayan, futbol olarak da ortaya doğru dürüst hiçbir şey koyamayan büyükler, her yenilgiden sonra suçluda birleştiler: Hakemler! Her yenilen kendisine operasyon yapıldığını ileri sürüyor, sert açıklamalar birbirini izliyor. Üstelik bunların organize bir şekilde yapıldığı ileri sürülüyor, yapanların kim olduğu ise perde arkasında sır olarak kalıyor.

BİR SAVCILAR EKSİKTİ

Fenerbahçeli yöneticilerin takımın oynadığı futbola bakmadan kendilerine operasyon yapıldığını ileri sürerek bir de savcıları göreve çağırmaları şaşkınlık yarattı. Trabzonspor ise asıl operasyonun kendilerine yapıldığı iddiasında. Galatasaray tüm kulüplerin organize olarak kendisinin üzerine oynadıklarını ileri sürüyor. Beşiktaş da hakemden dert yanıyor. Olan Türk futboluna oluyor.

Editör: Haber Merkezi