Trabzonspor'un iki yıl için 750 bin euroya kiraladığı Sörloth, daha şimdiden lige damgasını vurdu. Bu sezon oynadığı maçlarda 10 gol 5 asistle 15 gole imza attı. Galatasaray'da tüm takımın toplam golü de 15.

FERNANDO MUSLERA'YI DA AVLADI

TRABZONSPOR ile Galatasaray arasında oynanan dev maça da Alexander Sörloth damgasını vurdu. 1-1 biten maçta kaleci Muslera'yı da avlayan Norveçli, böylece tüm cephelerde 10 gol atarken, 5 de asist yaptı. Bordo mavililerin Crystal Palace'tan 2 sezon için 750 bin euroya kiraladığı genç futbolcu, milyonlarca euro sayılan santrforları geride bıraktı.

TEK KİŞİLİK ORDU GİBİ

SÖRLOTH, tek kişilik ordu gibi savaşırken, tek başına Galatasaray'a bedel oldu. Sarı kırmızılı takım bu sezon oynadığı resmi maçlarda 15 gol attı. Trabzonspor'la yıllık 1.5 milyon eurodan iki yıllık sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu bu süre sonunda 6 milyon euroluk opsiyonu ödenirse bonservisiyle birlikte bordo mavili kulübe alınabilecek.

TERİM 1-1'E ÇOK MEMNUN KALDI!

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor karşısında ikinci yarıda oynadıkları futbola övgüler yağdırdı. Terim, "kinci yarı golden sonra bir başkaldırı, bir isyan, bir kabullenmeme duygusu, bu daha önce beklediğimiz veya bizim takımlarda görülmesini istediğimiz şeydi, şu ana kadar görememiştik. Bugün belki bunun adına kırılma noktası diyebiliriz. Umarım Galatasaraylıları da sevindirmiştir" diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi