Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçındaki Club Brugge karşılaşması önce açıklamalar yapan Ali Koç, Fatih Terim için sicili bozuk demişti. Koç'un bu açıklamalarına Şampiyonlar Ligi'nde düzenlenen basın toplantısında yanıt vermeyen Terim, Türkiye'ye dönünce bakacağız şeklinde ifadeler kullanmıştı. 

'DEĞMEYECEĞİNE KARAR VERDİM'

Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan Brugge maçından sonra Ali Koç'a kısa bir cevap veren Fatih Terim, "Burası sicilin, paranın, nüfuzun, reklamın geçtiği yerler değil. Burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım. Dönünce bakacağız, değerse yanıtını vereceğiz" açıklamasını yapmıştı. Konuyla ilgili bugün konuşan tecrübeli teknik adam, "Ali Koç'un açıklamalarına İstanbul'da bakıp değerse cevap vereceğimi söylemiştim. Baktım, değmeyeceğine karar verdim. O nedenle cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim." ifadelerini kullandı.

VİDEOLU YANIT

Bugüne kadar sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanarak milyonlarca kişiye erişebilen Fatih Terim'in, Ali Koç'a yine bu mecralardan cevap vermek için hazırlık yaptığı duyurulmuştu. Ancak kurt hoca hiçbir şekilde yanıt vermemeyi tercih etti. Bu hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi herhangi bir açıklama yapmayan Fatih Terim'in bu kararında stratejik davrandığı belirtliyor. Ayrıca tecrübeli teknik adam oyuncularına mutlak galibiyet beklentisi içerisinde olduğu iletti.