2016 Avrupa Şampiyonasında Fatih Terim’le karşı karşıya gelen ve kopma noktasına kadar ilerleyen kavga, Arda Turan’ın daha sonra gazeteci Bilal Meşe’ye saldırmasıyla patlama noktasına gelmişti. Gerek söylemleri, gerekse prim konusunda milli takımda büyük eleştiri alan Arda’nın kariyeri devamında büyük düşüş yaşamıştı.

TERİM'LE BUZLAR ERİDİ

Barcelona’dan Başakşehir’e kiralanan deneyimli futbolcunun geçtiğimiz günlerde oynanan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçında Fatih Terim’le yan yana gelerek aralarındaki dargınlığa son vermesi Galatasaray’a dönüşü iddialarını güçlendirdi. Maç Sonu konuya dair açıklama yapan Terim “Evlatlar bazen kızdırıyor bazen şaşırtıyor bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım Arda Turan bu. Bu Arda, adamın gönlüne de girer, kalbine de” ifadelerini kullandı. 

KULÜP İSTEDİĞİ SÜRECE PÜRÜZ YOK

Haziran 2020'de Barcelona ile sözleşmesi bitecek olan Arda Turan'ın Başakşehir'den devre arası ayrılması konuşuluyordu. Eğer söylenildiği gibi Başakşehir kalan mukavele süresinde bir zorluk çıkarmazsa Arda'nın Galatasaray'a transferinde bir problem kalmıyor. 

Editör: Haber Merkezi