Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in istifa edeceği iddiaları giderek artıyor. Gazeteci ve Beşiktaş’ın medya sorumluluğunu yapan Candaş Tolga Işık’ın paylaştığı gönderinin ardından yeni başkan adaylarının isimleri konuşulmaya başlandı.

SAFFET SANCAKLI VE HAMİT ALTINTOP İSİMLERİ ÖNE ÇIKIYOR

TFF yetkilileri veya başkan Nihat Özdemir’den herhangi bir resmi açıklama gelmezken, başkanlık için konuşulan en güçlü isimler arasında MHP’li ve eski futbolcu Saffet Sancaklı ve emekli milli futbolcu Hamit Altıntop gözüküyor. Sancaklı’nın göreve gelmesini isteyen birçok takım taraftarı olduğu dikkat çekerken, tıpkı Türkiye Basketbol Federasyonu’nda Hidayet Türkoğlu’nun başkan olması gibi genç, yurtdışı ve Türkiye tecrübesi olan Hamit Altıntop’un başkan olmasını isteyenlerin de sayısının oldukça fazla olduğu görüldü.

SOSYAL MEDYADA BİRÇOK İSİM KONUŞULDU

Nihat Özdemir’in istifa edeceği söylentileri hızla yayılırken sosyal medyada ve spor medyasında birçok ismin adı başkanlıkla anılmaya başladı. Göksel Gümüşdağ’ın Belediye Meclisi’ndeki görevini bırakmasının ardından TFF Başkanlığına soyunduğu iddia edilse de Gümüşdağ’ın Başakşehirspor için görevi bıraktığı biliniyor.

Editör: Haber Merkezi