Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray arasındaki gerilim TFF'nin resmi twitter hesabından attığı tweet ile iyice hat safhaya ulaştı. Daha Önce Fatih Terim'e verilen cezanın 19.05 saatinde açıklanmasıyla başlayan bu savaş, TFF'nin twittter üzerinden attığı yeni bir tweet ile iyice alevlendi. 

TÜM TAKIMLARA BAŞARI

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün oynanacak Şampiyonlar Ligi Grup aşamasındaki ilk maçlar için twitter hesabından olay bir tweet attı. Önümüzdeki şampiyonlar ligi finalinin İstanbul'da oynanacağı belirtilirken, tüm takımlara başarı dilekleri sunuldu. Ancak tek Türk takımı Galatasaray için özel bir başarı dileğinin olmaması birçok taraftar tarafından tepkiyle karşılandı. Atılan tweete yoğun tepki gösteren Galatasaray taraftarı kısa süre içerisinde binlerce yorum yaptı. TFF'nin resmi twitter hesabından paylaştığı tweet ise tam olarak şöyleydi: "Avrupa futbolunun en heyecan verici rekabeti bugün başlıyor! ChampionsLeague'deki tüm takımlara başarılar dileriz. Finalistleri 30 Mayıs 2020'de İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlamayı dört gözle bekliyoruz".

19.05 TARTIŞMASI

Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan lig müsabakasından sonra açıklama yapan Fatih Terim'e 4 maç ceza verilmişti. Bunun üzerine TFF yine twitter üzerinden açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamanın saat 19.05'de olması tepki çekmiş, bu olay günlerce spor gündeminin ilk konusu olmuştu. 

Editör: Haber Merkezi