Everton taraftarları golcü futbolcunun ayrılması için kampanya başlattı. Siyah beyazlı yöneticiler de Cenk'e "Kapımız açık" mesajını yolladı.

Cenk Tosun'a "Everton'u terk et" kampanyasından sonra Beşiktaşlı yöneticiler de Tosun Paşa'ya kapımız açık mesajını iletti. Burak Yılmaz ile birlikte ileride iyi bir ikili oluşacağını düşünen Beşiktaşlı taraftarlar da Cenk'e sosyal medyadan dön çağrısı yaptı. Öte yandan milli maçlarda zaman zaman forvette beraber oynayan ikilinin Euro 2020 öncesinde birbirlerine daha fazla alışarak avantaj sağlaması söz konusu.

ADA BASINININ DA HEDEFİNDE

Beşiktaş'ın geçen yıl 27 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere'nin Everton kulübüne sattığı Cenk Tosun yol ayrımında. Everton'un bu sezon aldığı kötü sonuçlardan sonra taraftarları fazla oynatılmamasına rağmen Cenk Tosun'un ayrılması için kampanya başlattı. İngiliz basını da Norwich maçı sonrası sert eleştiriler yaptı.

DEVRE ARASINDA GELEBİLİR

Cenk'le ilgili gelişmeleri yakından takip eden siyah beyazlı yöneticilerin "Kapımız açık" mesajı yolladığı, istemesi halinde transfer görüşmelerine başlayabileceklerini bildirdikleri öğrenildi. Beşiktaş, ligin devre arasında Cenk için kiralama teklifinde bulunacak. Ancak Everton'ın kiralamaya sıcak bakmadığı, bonservisiyle vermek istediği öğrenildi.

AVCI HEDEF GÖSTERDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü, ligde galibiyet serisini devam ettirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Ligin ilk yarısını lider olarak bitirmek istiyoruz" dedi. Avcı, "Devre arası transfer hamleleriyle, ikinci yarıda şampiyonluk yarışında daha da güçlü bir Beşiktaş arzuluyoruz. Bazen kötü oynayarak bazen de iyi oynayarak kazanabiliriz ama tek hedefimiz sahadan kazanarak ayrılmak" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi