Trabzonspor Başakşehir şifresiz canlı izlemek için haberimizin detaylarını okumaya devam edebilirsiniz. Şampiyonluk hedefi için kritik bir öneme sahip maçta Bordo Mavililer en yakın rakibi Başakşehir'i yenerek avantajı eline geçirmek istiyor. Trabzonspor Başakşehir maçı canlı şifresiz izle.

Trabzonspor Başakşehir şifresiz canlı izle bein sports hd 1 canlı

Trabzonspor Başakşehir şifresiz canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de bitime az bir süre kalmışken zirvedeki ilk 4 takımın şampiyonluk yarışı kızışıyor. Lider Trabzonspor Başakşehir maçını kazanarak yerini sağlamlaştırmak istiyor. Dünya'daki koronavirüs sebebiyle seyircisiz oynanacak maç bein sports hd 1 ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor. İnternet üzerinden maçı takip etmek isteyen kullanıcılar ise canlı maç yayın linklerini arıyor. Bilhassa Trabzonspor Başakşehir taraftarium24 canlı izle ya da Trabzonspor Başakşehir netspor tv naklen yayın bir araştırmalar yapıyor. 

Trabzonspor Başakşehir ilk 11'ler

Trabzonspor Başakşehir maçının ilk 11'leri belli oldu işte Trabzonspor ilk 11'i ve Başakşehir ilk 11'i

Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, A. Parmak, Sosa, Ekuban, A. Ömür, Nwakaeme, Sörloth.

Mert, Jr. Caiçara, Ponck, Skrtel, Clichy, Mahmut Tekdemir, Aleksic, İrfan Can, Visca, Gulbrandsen, Demba Ba.

Trabzonspor Başakşehir taraftarium24

Performansları en yukarı seviyede

Süper lig'de şampiyonluk yolunda en önemli maçlar bu hafta oynanıyor. İlk round Trabzonpor ile Başakşehir arasında oynanıyor, ikinci ise Galatasaray ile Beşiktaş arasında. Ligde liderliğini averaj sayısıyla koruyan Trabzonspor en yakın rakibi Başakşehir'i yenerek yerini sağlamlaştırmak istiyor. Diğer yandan Başakşehir de son yıllarda yakaladığını istikrarlı oyununu şampiyonlukla süsleme peşinde. 

Bordo Mavililer bu maça kadar çıktığı son 10 maçta hiç mağlubiyet almazken, Başakşehir de son 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Öte yandan Spor Toto Süper lig'in en çok atan takımı Trabzonspor olurken en az gol yiyen ikinci takımı ise Başakşehir.

Trabzonspor Başakşehir şifresiz canlı izle bein sports hd 1 canlı

Kopenhag yorgunluğu 

Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Başakşehir'de ise Avrupa ligi yorgunluğu olur mu sorusu akılları kurcalıyor. Hafta içerisinde Kopenhag ile İstanbul'da zorlu bir maça çıkan Başakşehir rakibini 1-0 yenerek ülke içinde çok kıymetli bir 3 puan kazanmıştı. Ancak performansı ve gösterdiği çaba nedeniyle Başakşehir'in yorgun olduğu söyleniyor. Diğer yandan Turuncu-Lacivertlilerin en golcü isimlerinden Crivelli ise bu maçta sakatlanarak muhtemelen sezonu kapattı.
 

Editör: Haber Merkezi