Trabzonspor, Fenerbahçe yenilgisinin faturasını maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya kesti.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra şunları söyledi:

- Yaşar Kemal Uğurlu, herhalde uğurlu bir hakem. Geçen seneden beri çok sıkıntılı maçlar yönetiyor. Gerçekten bu kadar yetenekli hakemse bizim maçımızın haricinde her maça versinler. İyi oynamadık ama hakem maçın önüne geçmemeli.

- Valencia’nın Bakasetas’a yaptığı harekete uzaydan baksanız bile çok net penaltı. Ekuban’ın da pozisyonu var. Ekuban’a ilk hareketinde sarı kart gösteriyor. Birileri için iyi ve uğurlu bir hakem olabilir ama gitsin kime uğurlu geliyorsa onları yönetsin.

- Geçen seneden beri Yaşar Kemal Uğurlu’dan çekmediğimiz kalmadı. Bu kadar hatayı üst üste bizim maçta yapıyorsan, yapacağın bir şeyler var. Ya gidip kendini eğiteceksin ya da bu işi bırakacaksın. 

- Hakem, bu maçın önüne geçti. 6 haftalık seri bunlar bir şey ifade etmiyor. Önümüzdeki Kasımpaşa ve Alanya maçlarını kazanmak istiyoruz. Hakemlerle ilgili konuşmaktan sakındık. Kazandığımız maçlarda da hakem hataları vardı.

- Kötü oyun bizim problemimiz. Biz kendi problemlerimizi çözeriz. Bu kadar önemli bir maçta hakemin vermiş olduğu kararları da masumane bir hata olarak görmek de saflığın biraz ötesine geçer.

Editör: Haber Merkezi