Süper Lig’de zirve mücadelesi hızla devam ederken dün oynanan Trabzonspor Galatasaray arasındaki maç 1-1 sonuçlandı. Ligin ilk yarısı biterken kritik derbide iki taraf da birer puan alarak zirve yarışında yara aldı. Ancak maç bitiminden sonra oynanan futboldan çok, yaşanan üzücü olaylar maça damgasını vurdu.

KARAKOLA GİTTİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Yumruklu saldırıya kadar varan olayda Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak ve Futbol A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen taraftarlar tarafından saldırıya uğradığı söylendi. 90 dakika bitiminden hemen sonra gelişen olaylarda yaşanan darp ve saldırıların ardından Eray Sözen karakola şikâyette bulundu. Sırf bu sebeple Fatih Terim’le basın toplantısına çıkamayan Eray Sözen Trabzonlu taraftardan şikayetçi oldu.

ALBAYRAK ARAYA GİRDİ

Ardından açıklık kazanan olayda Abdürrahim Albayrak’ın açıklamasına göre saldırının sadece Eray Sözen’e yapıldığı, ardından Albayrak’ın araya girdiği anlaşıldı. Maç sonu açıklama yapan Albayrak “ "Benle hiçbir şey olmadı. En ufak bir problem yok. 2-3 kişinin yaptığını 30 bin taraftara mal edilemez. Şahsıma yönelik hiçbir şey olmadı. Eray kardeşimize bir müdahale oldu biz de araya girdik. Şu an ifade veriyor" diye aktardı.