Süper Lig 11. haftasında Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Büyük çoğunluğu iki ekibin top kayıplarıyla geçen karşılaşma 1-1’lk bereaberlike sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bitmek üzereyken kendi yarı sahasında kaptığı topla ani atak başlatan Caleb Ekuban, Abdülkadir Ömür’ün şık ara pası sonrasında ceza sahası içinden yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

İlk yarıyı önde kapatan Trabzonspor, ikinci yarıda pozisyon bulmakta zorlanırken aynı durum konuk ekip Sivasspor için de geçerliydi. İki ekibin de gol fırsatı yaratmakta zorlandığı ve karşılıklı top kayıplarıyla geçilen ikinci yarının 76. dakikasında beraberlik golü geldi.

Sol kanatta topla buluşan Max Gradel rakiplerini birer birer çalımlayıp ceza sahası içine sert bir orta yaptı. Mustapha Yatabare’nin kötü vuruşu sonrası seken topu Hakan Arslan tamamladı ve Sivasspor skoru 1-1‘e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi. Bordo mavili ekip puanını 13 yaparken, bir maçı eksik olan Sivasspor ise 10 puana ulaştı. Trabzonspor bir sonraki maçını Kayserispor deplasmanında, Sivasspor ise Antalyaspor ile sahasında oynayacak.

Editör: Haber Merkezi