05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara, İmamoğlu'undan iş istedi

Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara, İmamoğlu'undan iş istedi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki riskli yapıların tespiti kapsamında düzenlenen "Hızlı Tarama Testinde Riskli Bulunan Binanın Yıkımı" programına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki riskli yapıların tespiti kapsamında düzenlenen "Hızlı Tarama Testinde Riskli Bulunan Binanın Yıkımı" programına katıldı. Ancak program sonrası yaşanan sürpriz bir diyalog, sosyal medyada gündem oldu.

Yattara: "Ben Belediyede Çalışmak İstiyorum"

Konuşmasını tamamlayan İmamoğlu’nun arkasında eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara’nın olduğu görüldü. Yattara, kameralar önünde "Ben belediyede çalışmak istiyorum" diyerek İmamoğlu’ndan iş talebinde bulundu. Bu beklenmedik anlar, kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi.

İmamoğlu ile Yattara Daha Önce Tanışıyordu

Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor’da yöneticilik yaptığı dönemde İbrahim Yattara'nın transferini gerçekleştiren isimlerden biriydi. İkilinin daha önce de bir dostlukları olduğu biliniyor.

Yattara, İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde de kendisini ziyaret etmişti. Geçtiğimiz yıl bir röportajda İmamoğlu, Yattara’dan bahsederken şu ifadeleri kullanmıştı:

"İstanbul'da yaşıyor. Bana olan aşkından bir de Beylikdüzü'nde yaşıyormuş, yeni öğrendim."

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Yattara'nın belediyede çalışmak istediğini söylemesi, sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu. Kimileri bu durumu samimi bir diyalog olarak değerlendirirken, kimileri de Yattara'nın maddi sıkıntılar yaşayıp yaşamadığını sorguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *